Ga naar de inhoud

Over Ons
Over CarCare

Wat is CarCare?

CarCare is een universeel onderhoudslabel gelieerd aan de Suzuki dealerorganisatie en onderdeel van Louwman Group. Voor onderhoud en reparaties, maar ook voor apk kun je terecht bij het professionele CarCare netwerk. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren specialisten. Dankzij de brede expertise van onze medewerkers zijn modellen van alle merken en leeftijden welkom.

Waarom onderhoud bij CarCare?

Als onderdeel van Louwman Group heeft CarCare ervaring met veel verschillende merken, modellen en soorten auto’s. CarCare staat garant voor een hoogwaardige serviceverlening van dealerkwaliteit tegen scherpe prijzen.

Louwman Group

Louwman Group is de overkoepelende organisatie van talrijke mobiliteitsmerken, waaronder het importeurschap van de merken Suzuki, Toyota en Lexus. Andere bekende onderdelen van Louwman Group zijn het servicenetwerk van Daihatsu, diverse merkdealers, Auto.nl, Welzorg en Fietsvoordeelshop.nl.

Al deze bedrijven hebben één ding gemeen: de mens staat centraal. Of het nu gaat om de klant, onze medewerkers of de samenleving in het algemeen. Dat Louwman Group een familiebedrijf is, is nog altijd goed te merken. Met passie brengen wij mensen in beweging, letterlijk en figuurlijk.

Lees hier meer over de Louwman Group.